Kärt återseende

10 år spelade visst ingen roll, för vi surrade på som om det var igår. Klassfesten var över förväntan, inte maten, det var nog i värsta laget, men att få träffa alla gamla ansikten, uppdatera varandra på livet. Ingen av dom jag umgicks med var där, men det spelade ingen roll. Och när F som var min andra hälft på gymnasiet kom upp bakifrån sprutade glädjetårarna i någon minut. Bara de var värt att åka dit för. Kvällen slutade på krogen med dans in på småtimmarna. Mindre kul dagen efter då jag minst sagt mådde som ett skåp, haha, men visst. Den smällen kunde jag ta.

Annars har helgen bjudit på soffmys med mamma, en sväng på stan och blev en kavaj rikare, en mindre lyckad klippning (tur ja inte klippte så mycket och att de växer ut) samt en solig vinterpromenad en perfekt vintersöndag.

Det var en trött tjej som satte sig på flyget hem och jag somnade nog innan vi ens lämnat marken. Lika så imorse. Dagen-dagenefter trötthet. Men jag har haft en bra dag på jobbet idag, så det känns iallafall positivt.

Jag hade en miljon saker jag skulle göra ikväll men eftersom jag inte landat i mig själv på drygt en vecka så planterade min bak sig i soffan och vägrar röra sig en millimeter. Jag tror jag fattar piken, accepterar budskapet, och sitter kvar. Allt annat kan nog vänta en dag till.

Kommentarer
Postat av: Linda

Kung att det var trevligt :)

2012-02-27 @ 20:13:27
URL: http://hemmahoslin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0