DET BLIR VAD MAN GÖR DET TILL

En dag på stan, prommis i strålande vinterväder, sällskapsspel och massa skrattvin. Det är med en liten klump i magen jag stänger ögonlocken efter en himla mysig helg med mina absolut bästa. Imorgon åker dom hem och det är som att jag saknar dom redan.

Jag tycker att jag klarar mig ganska bra här... har tyckt... men det är efter en helt fantastisk helg med sällskap som jag inser hur jobbigt det egentligen är att vara ensam. Och att det kommer att ta längre tid än jag trott att bygga upp ett nytt "hemma".

Hösten har varit tung. Tyngre än jag faktiskt erkännt. Men jag erkänner. Det är i en liten grop jag sitter. och det är med ljus och lyckta som jag fått leta alla små positiva saker i min vardag (den tid när jag inte är på jobbet). Mina förväntningar på våren 2012 är att livet vänder lite. Att dom lätta ljusa dagarna blir lite fler. Att mitt glada jag tittar fram lite oftare.

Det jag också vet är, att allting blir vad man gör det till! Och att det faktiskt är upp till mig själv. Bara mig. Att göra våren till vad jag vill att den ska bli.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0