Lägenhetsdrömmen

Ja är riktigt jobbseg idag, måste va helglunken som slagit till för tidigt, och kanske lite de att vi typ är noll pers på kontoret (är ensam på övervåningen), och att himlen bara är jämt grå. Jag softar mest. Lite skönt. Lite tråkigt.

Pratade lägenheter på lunchen och nu kan ja inte tänka på något annat än att få flytta till min alldeles egna hyrda minilägenhet. Och tänk den dag ja faktiskt äger en? Då man inte behöver gruva för att borra ett hål i väggen för att man vet att man måste göra de osynligt när man flyttar, eller välja egna tapeter istället för att leva med 20 år gamla slitna bostadenväggar i vitt (eller orange, grön, blå... Alltid färg, eller vitt, aldrig nått mellanting). Vilken lycka!

Annars finns ett hus ute nu i Stockholm skärgård för 17 miljoner! Ba köra!
Asså 17 miljoner??? Vem köper sånt? Förutom dom som vill ha bara för att visa upp att dom har mycke pengar. Finns de nån annan? Vet du hur mycke kul man kan göra gör 17 miljoooooner!??! Likväl hur mycke roligt man kan ha om man låter bli märkessoffan för 30 papp och köper den exakt likadana (utan märke) för 10?

Ja är inte prylnördstjejen helt enkelt.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0